Nieuws

Havo4, vwo4 en vwo5 leerlingen presenteren project ‘Circulaire economie’

Drie studenten van de HAN hebben vanuit hun minor Circulaire Economie een project georganiseerd op Metameer Stevensbeek. Leerlingen van havo4, vwo4 en vwo5 met economie in het pakket namen deel aan dit project onder begeleiding van hun docent Erik van Nunen. Hun doel is de Circle of influence te vergroten en de leerlingen bewust te maken van bepaalde onderwerpen op het gebied van circulaire economie: van onbewust naar bewust. Onderwerpen die de leerlingen tijdens dit project onderzoeken zijn bijvoorbeeld de herbruikbaarheid van accu’s, fast fashion, bijen, pesticiden en natuurlijke bestrijdingsmiddelen, afval, etc.

Op vrijdag 22 april hebben de leerlingen hun eindpresentatie over dit project gegeven in de vorm van posters. Mooie resultaten! Zie de collage bij dit bericht.

← Terug naar overzicht