Nieuws

Talent schittert op Open Podium

Op woensdagavond 1 juni vond het grandioze Open Podium van Metameer plaats. Talentvolle leerlingen van beide locaties stonden op het podium om in totaal 18 spectaculaire optredens te verzorgen. Ruim 130 ouders, leerlingen, medewerkers en toekomstige brugklassers genoten in de aula van locatie jenaplan van een avondvullend programma.

De docentenband opende de avond met het nummer ‘Valerie’ van Amy Winehouse en daarmee werd direct de toon gezet. Daarna volgden ontroerende, mooie en verrassende optredens van leerlingen met muziek en dans, in solo, duo of trio of met een band. Fiene en Sophie, maar ook Saphira oogstten veel bewondering met hun dansoptredens. Rowy en Gwen brachten met veel gevoel het nummer ‘One more light’ van Linkin’Park, waarbij de emotie voor iedereen tastbaar was. Pien zorgde voor stilte in de zaal en hier en daar zelfs een traan met het nummer ‘Dat heb jij gedaan’ van MEAU. Bente, Elena, Maik en Hazel-Fleur speelden met veel power ‘Happier than ever’ van Billie Eilish. En als kers op de taart was er een gezamenlijk optreden van de schoolbands ‘The Wednesdays’ en ‘Its Music’ van beide locaties van Metameer met het nummer ‘Get Lucky’ van Daft Punk.

Het publiek heeft enorm genoten van dit schitterende Open Podium en menig bezoeker gaf aan: “Wat hebben we genoten en wat was het een avond van hoog niveau. Knap dat deze leerlingen dit durven en zich zo openstellen.”

De gehele avond werd vastgelegd door leerling Julian Heijnemans die ook als succesvol fotograaf aan het werk is. De opbrengst van dit ‘Open Podium’ gaat in zijn geheel naar het goede doel ‘Hulp aan vluchtelingen uit Oekraïne’.

← Terug naar overzicht