Nieuws

Metameerleerlingen organiseren sprankelende bruidsshow

Op 29 juni vond een schitterende bruidsshow plaats in de Kapel in de Kloosterstraat in Stevensbeek. 30 derdejaarsleerlingen Zorg & Welzijn hadden een complete bruidsshow voorbereid en showden het resultaat aan een enthousiast publiek.

In de lessen werd eerst gestart met een moodboard ‘hoe moet een bruiloft er uit zien’. Daarna gingen de leerlingen bij het vak uiterlijke verzorging aan de slag met jurken, make-up en haren en bij het vak facilitaire dienstverlening, catering en inrichting met de hapjes, bruidstaart en locatie-inrichting. Het resultaat een complete sprankelende bruidsshow op een prachtige locatie. Een leerling geeft aan: “Zo leuk dat we op een muziekje over de rode loper mochten om te laten zien wat we gemaakt hadden.” Ook docente Annemieke van Keijsteren kijkt terug op een geslaagde middag waarbij samenwerking centraal stond, ze glundert en zegt: “Mooi om te zien hoe trots leerlingen (en ook ouders) waren!”.

Een van de bezoekers na de show: “Wat was het ontzettend gaaf om de leerlingen bezig te zien. Een prachtige decoratie, een toplocatie en hardwerkende leerlingen. Complimenten aan iedereen die bijgedragen heeft. Ik heb genoten van iedere seconde. Leuk dat jullie dit ook zo organiseren. Ik denk dat de leerlingen niet alleen veel gedaan hebben, maar ook echt geleerd hebben. Ze straalden allemaal. Wat maken jullie mooi onderwijs.”

← Terug naar overzicht