Nieuws

TTO3 leerlingen slagen voor Cambridge Checkpoint examen

Derdejaars leerlingen van het tweetalig onderwijs van Stevensbeek en jenaplan Boxmeer slaagden afgelopen week voor het Cambridge Checkpoint examen.

Het Checkpoint examen is een belangrijk onderdeel van de tweetalige junior school op Metameer. Samen met een eindevaluatie van het persoonlijk taal- en burgerschapsportfolio vormt het de basis voor het tto junior certificaat. Met dit certificaat wordt het eerste hoofdstuk van het tweetalig onderwijs afgesloten en de weg naar de International Baccalaureaat geopend. Een leerling gaf aan: “It was hard work but it was worth it.”

Docenten Sylvia Bates, Nienke Jansen en Annemarie Wammes zijn trots op de prestaties van hun leerlingen, die ondanks de lockdowns deze topresultaten hebben behaald.

← Terug naar overzicht