Nieuws

Havo-P aan de slag met zonnepanelen!

Havoleerlingen in Stevensbeek kunnen vanaf dit schooljaar ook een praktijkgericht vak kiezen. De havisten werken deze periode aan hun eerste levensechte opdracht: zonnepanelen plaatsen op het dak van de jenaplanlocatie in Boxmeer.

Na de onderzoeksfase en het ontwerpvoorstel, werken ze nu aan de technologische route en de opstelling van de panelen. Maar ze gaan ook manieren bedenken om de opbrengst van de zonnepanelen zichtbaar te maken op school.

In Stevensbeek hebben we een praktijkvariant gericht op technologie en een variant gericht op maatschappelijke dienstverlening. Havoleerlingen voeren opdrachten uit voor opdrachtgevers van zowel binnen als buiten de school. Dus mocht je nu denken “ik heb nog wel opdracht vanuit ons bedrijf”… laat het ons weten.

← Terug naar overzicht