Nieuws

Druk bezochte masterclasses tweetalig onderwijs

‘Do you speak English’, deze vraag werd de afgelopen week vaak gesteld in de school. We kijken terug op twee zeer geslaagde masterclasses tweetalig onderwijs (tto). Op 8 februari werden groep 8’ers ontvangen op de locatie in Stevensbeek en op 15 februari opende jenaplan Boxmeer haar deuren. In totaal werden meer dan 150 leerlingen uit groep 8 ontvangen voor de masterclasses tto. Groep 8’ers ervaren tijdens zo’n masterclass hoe het is om een echte tto’er te zijn. Alle vakken worden in het Engels gegeven, van ‘geography’ tot ‘history’ en van ‘mathematics’ tot ‘gymnastics’. Een enthousiaste groep 8-leerling: “Ik vond het erg leuk. Bedankt voor de leuke lessen. Ik denk dat dit echt iets voor mij is.”

Op de foto: Masterclass tweetalig onderwijs op Metameer Stevensbeek

← Terug naar overzicht