Nieuws

Geslaagde Open Dag Stevensbeek

Op vrijdag 3 februari vond de Open Dag in Stevensbeek plaats. Veel leerlingen van groep 7 en 8 en hun ouders bezochten de school. Trotse Metameerleerlingen lieten als ‘crew’ hun school zien. Zij vertelden samen met de docenten waar Metameer voor staat. Volop aandacht voor tweetalig onderwijs, werken met een 3D-printer bij het beroepsgericht onderwijs, klimmen in de gymzaal en veel muziek in de aula van de schoolband ‘Its music’. Ouders waren onder de indruk van de fijne contacten van de docenten met de kinderen. Maar vooral vonden zij de inhoud van deze open dag erg belangrijk met veel vernieuwende activiteiten. Een geslaagde Open Dag!

Op vrijdag 10 februari is de Open Dag op Metameer jenaplan Boxmeer van 15.00 tot 20.00. Kom je ook?

← Terug naar overzicht