Nieuws

Successen van MooiMaasvallei

Met Sterk Zorg- en Welzijnonderwijs zien onze leerlingen de mogelijkheden voor hun toekomst in de zorg. Welke bijdrage zouden zij straks kunnen leveren om de zorg beter in te richten? Metameer is partner van MooiMaasvallei, die al veel succesvolle projecten heeft lopen.

Vorige week presenteerden de partners de meerwaarde van deze projecten aan bestuurders, toezichthouders en raadsleden. Een hogere instroom van jong talent voor de zorg, een goede match tussen onderwijs en werkgevers, kansrijke start voor elk kind, het Smaakcentrum, netwerk acute zorg en het samen opleiden van de verpleegkundigen van de toekomst. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de projecten van MooiMaasvallei, waar ook het Elzendaalcollege en het Merletcollege deel van uitmaken.

Deelnemers brachten die avond hun ideeën in en stelden vragen. Mooi om de enthousiaste reacties op de successen van deze brede partnerschap te horen. Het doel is om deze successen verder uit te bouwen. Hier gaan de onderwijs- en zorginstellingen in de regio samen voor.

← Terug naar overzicht