Nieuws

Derdejaarsleerlingen Stevensbeek op uitwisseling naar Fürstenfeldbruck

Van 2 tot en met 9 maart gingen alle derdejaarsleerlingen (behalve tto) met begeleiders Bert Thielen en Marlies Mensink van Metameer Stevensbeek op uitwisseling naar Fürstenfeldbruck bij München. De reis begon al met een staking van Arriva maar gelukkig zorgden de ouders voor het vervoer naar Venlo. De leerlingen bezochten tijdens hun reis de Fernsehturm in München, het Olympia terrein in München (Olympische Spelen 1972), Maxx Arena (zoiets als Jumping XL) en het Nymphenburg Schloss in München. Bijzonder was ook het bezoek aan die “Fuggerei”, een wereldberoemde oude wijk in Augsburg met sociale huurwoningen waar de mensen nog steeds slechts € 0, 88 per maand huur betalen). Als afscheid verzorgden de ouders een etentje op de school voor leerlingen, docenten, ouders en familie.

Tijdens deze zeer geslaagde reis logeerden de leerlingen bij een Duitse leerling. In juni komen de Duitse leerlingen bij onze leerlingen op bezoek.

Van 9 tot en met 16 maart zijn de derdejaarleerlingen tto van Stevensbeek op uitwisseling naar Fürstenfeldbruck.

Afscheidsetentje op de school in Fürstenfeldbruck met leerlingen, ouders en familie. De maaltijd werd verzorgd door de ouders.

← Terug naar overzicht