Nieuws

Examenreis vmbo 4 naar Brussel

Op dinsdag 7 en woensdag 8 maart gingen de examenleerlingen van vmbo 4 van Metameer Stevensbeek samen met hun begeleiders op examenreis naar Brussel. Tijdens de ‘Escape the city’ route door Brussel werd veel gezien. Bijkomend voordeel: omdat de route te voet werd afgelegd zorgde dat voor 14 km per dag op de stappentellers! De leerlingen brachten verder een bezoek aan Autoworld, de schatkamer van de autogeschiedenis. Ze haalden hun Frans op in het Stripmuseum, waar ‘je ne parle pas Français’ even niet leek te bestaan. Tot slot snoepten ze in het Chocolademuseum van heerlijke bonbons met de favoriete kreet ‘All we need is love and chocolate’. De overnachting in een echte jeugdherberg met een avondvullend programma maakte de mooie reis compleet.

“Frans praten en de sneeuwstormen trotseren, het was een geweldige belevenis. En nu samen met deze leuke groep op weg naar het eindexamen”, aldus teamleider en docent Anita Beurskens.

Even poseren in het Stripmuseum.
Zelfs tijdens de examenreis was er aandacht voor de leesweek!

← Terug naar overzicht