Nieuws

On Stage Beroepenfeest

Op 16 maart vond het On Stage Beroepenfeest in Pica Mare in Gennep plaats. Onze tweedejaars vmbo van beide locaties gingen in gesprek met hun favoriete beroepsbeoefenaars over hun beroep en hoe hun werkdag eruit ziet. Ter plekke werden meteen afspraken gemaakt voor een werkbezoek op de Doe Dagen. Deze vinden op 28 en 30 maart plaats. Tijdens de Doe Dagen ervaren de leerlingen dan zelf wat een beroep inhoudt. Voor het beroepenfeest kregen de leerlingen in februari al een training Junior Networking en maakten ze visitekaartjes voor het Beroepenfeest. Met deze vmbo’ers wordt een goede basis gelegd voor het beroepsonderwijs in de regio. En dat is goud waard!

Het beroepenfeest wordt georganiseerd door Land van Cuijk Maasduinen On Stage in samenwerking met  ProCollege, Merletcollege, Elzendaalcollege en Metameer.

← Terug naar overzicht