Nieuws

Berita Cornelissen interim-rector fusieschool Elzendaalcollege-Metameer

Het Elzendaalcollege en Metameer fuseren met ingang van 1 augustus. De procedure werving en selectie voor de nieuwe rector van de fusieschool is inmiddels gestart. Zoals recent gecommuniceerd vertrekt Lisette Verstegen per 1 augustus als waarnemend rector van het Elzendaalcollege om als rector van het Theresialyceum aan de slag te gaan.

De raad van bestuur van OMO is verheugd te kunnen melden dat ze Berita Cornelissen bereid hebben gevonden de functie van interim-rector van de fusieschool Elzendaalcollege-Metameer vanaf 1 augustus op zich te nemen. Berita Cornelissen is sinds 2017 directeur-bestuurder en sinds 2019 rector van Metameer.

Berita: ”Het Elzendaalcollege en Metameer slaan vanaf 1 augustus de handen ineen en gaan fuseren. Een logische en noodzakelijke keuze. Want: samen staan we sterker. Als scholen en als werkgever. Zo kunnen we blijven doen wat ons drijft: alle leerlingen in het Land van Cuijk en Maasduinen passend, ambitieus en toekomstgericht onderwijs bieden. Ik neem met plezier de honneurs waar als rector totdat ik het stokje overdraag aan een nieuwe rector van de fusieschool Elzendaalcollege-Metameer.”

We hebben alle vertrouwen dat de fusieschool Elzendaalcollege-Metameer bij haar in goede handen is en wensen haar veel succes.

Neem voor vragen of opmerkingen contact op met team communicatie via communicatie@omo.nl.

← Terug naar overzicht