Nieuws

Actieve introductiedagen voor leerlingen Stevensbeek

Spel, samenwerken, met elkaar kennismaken; de thema’s van de eerste week van het nieuwe schooljaar op Metameer. De brugklassers moesten natuurlijk hun weg nog vinden op school en kregen diverse instructies. Verder was het programma voor de andere klassen heel divers: van lasergamen tot graffiti, workshops street art waaronder tape art en action painting, bezoek aan Valkenburg en sport- en spelactiviteiten.

Mentor Hetty van der Westerlaken:

“Geweldig om te mogen ervaren dat samenwerking in stilte veel meer resultaat oplevert dan dat we mogen praten. De sfeer was goed en biedt ons veel positieve ervaringen waar we het hele jaar van kunnen gaan genieten.”
Brugklassers kratten stapelen.
Brugklassers in de gymzaal.
Brugklassers bouwen bamboepiramide.
Creatieve workshop tekenen vmbo 3
Graffiti auto vmbo 3

← Terug naar overzicht