Nieuws

Leerlingen Stevensbeek organiseren eerste Meta Techbeurs

Op maandag 18 december vindt in Stevensbeek de eerste editie van de Meta Techbeurs plaats. Leerlingen van vmbo-tg 3 organiseren dit evenement zelf. Dit is een levensechte opdracht vanuit de vakken Dienstverlening & Producten en Technologie & Toepassing. Benieuwd naar de nieuwste snufjes op het gebied van technologie in bijvoorbeeld de zorg en meer? Kom dan vooral naar de eerste editie van de Meta Techbeurs in Stevensbeek van 14.00 tot 16.30 uur.

Ontspanning is het thema van de middag. Leerlingen leggen uit hoe zij de techniek hebben toegepast. Zo presenteren leerlingen een fietstocht via een VR-bril. De ontspanning die een fietstocht biedt, maken zij ook toegankelijk voor mensen die niet meer kunnen fietsen. Verder staat er een relaxcaravan met massagestoelen. En Smart Robot Solutions demonstreert hun laatste ontwikkelingen op het gebied van technologie. Tot slot gaan bezoekers ook zelf aan de slag en passen technologie toe.

Niek Tijssen uit Merselo vertelt: “Ik vind het organiseren van de Techbeurs heel leuk. Alles komt bij elkaar.”

← Terug naar overzicht