Nieuws

Vince overhandigt 6353 euro aan Glazen huis

In de laatste week voor kerst zetten leerlingen van Elzendaalcollege-Metameer zich traditiegetrouw in voor anderen. Er vonden een aantal hartverwarmende kerstinitiatieven plaats. School is méér dan leren. Ook voor elkaar klaar staan en hulp bieden is onderdeel van het schoolprogramma. Zo maken leerlingen de wereld niet alleen voor zichzelf maar ook voor anderen een beetje mooier.

Doneer ’n fles voor ALS

Eerder deze week trad schoolband ‘It’s music’ van Stevensbeek op in het winkelcentrum van Boxmeer. Met dit optreden haalde zij 322 euro op. Daarmee steunde zij hun lid Vince die in actie kwam voor Stichting ALS Nederland. Met zijn actie ‘doneer ’n fles voor ALS’ haalde hij een prachtig bedrag van 6353,- euro op. Hij heeft woensdag de cheque overhandigd bij het Glazen Huis in Nijmegen.

Schoolband 'It's music' van Stevensbeek treedt op in het winkelcentrum van Boxmeer

← Terug naar overzicht