Nieuws

‘Later Begint Nu’: voorstelling over profielkeuze

Op dinsdagochtend 27 februari was de voorstelling ‘Later Begint Nu’ voor (tweetalig) havo/vwo 3 over het maken van de profielkeuze gespeeld door Signatuur Onbekend. De derdejaarsleerlingen moeten uiterlijk 8 maart hun profielkeuze hebben gemaakt.

In ‘Later Begint Nu’ spelen drie acteurs herkenbare situaties voor 3e-klassers rondom het maken van een profielkeuze. De leerlingen krijgen inzicht in hoe een keuzeproces werkt en worden uitgedaagd om na te denken over de manier waarop zij hun keuzes maken. De belangrijkste pijlers van de voorstelling zijn: wat zijn je motieven, wie zijn je raadgevers en wat is jouw keuzestijl? Als leerlingen zelf snappen waarom ze dat ene profiel kiezen, dan is dat een keuze die bij ze past op dat moment.

← Terug naar overzicht