Nieuws

De grote afsluitende opdracht: het profielwerkstuk

Dinsdagavond 5 maart presenteerden de examenleerlingen vmbo-tg, havo en vwo in Stevensbeek hun profielwerkstukken. Eén van de afsluitende opdrachten op de middelbare school.

Onderwerpen als AI, euthanasie, neuromarketing, verslaving op TikTok, groepsdruk op school, voedingssupplementen, jeugdcriminaliteit, energiecrisis  kwamen aan bod.

Voor de leerlingen van tg3, havo 4 en vwo 5 is dit een avond waarop zij ideeën kunnen opdoen voor hun eigen profielwerkstuk en leren zij van de ervaringen die onze examenleerlingen hebben opgedaan bij het doorlopen van het gehele proces.

“We hebben de leerlingen met plezier geholpen en zijn enorm TROTS op het geweldige resultaat dat ze hebben neergezet. De onderwerpen waren heel divers en van verschillende invalshoeken onderzocht,” aldus Bert Thielen.

← Terug naar overzicht