Nieuws

Tweetalige brugklassers van Stevensbeek en jenaplan in Engeland

Van 15 tot 19 april waren de tweetalige brugklassers van de locaties Stevensbeek en jenaplan Boxmeer in Engeland. De lange busreis van 12 uur hakte er wel in. Maar de leerlingen pakten het daarna goed op. Ze hebben lol gehad, veel gelachen en vooral veel gesnoept!

In Londen hebben leerlingen een looproute gevolgd langs de bekende plekken. Buckingham Palace, Westminster Abbey, London Eye en Big Ben. Woensdag zijn ze naar een stadje geweest, genaamd Eastbourne. Hier moesten ze interviews doen met de inwoners. Super tof om te zien hoe ze de onbekende mensen op straat aanspraken en een gesprek konden houden in het Engels.

De reis startte misschien wat onwennig, want de brugklassers van Stevensbeek en jenaplan kenden elkaar nog niet. Maar einde van de reis verliep dit prima.

← Terug naar overzicht